CREA širi svojo razvojno ekipo

15.10.2015 - CREA je uspešno, ugledno in inovativno podjetje, v katerem prevzemamo vse več novih, zanimivih in zahtevnih projektov na področju informacijskih tehnologij in poslovnih procesov. Zaposleni v svojem delu resnično uživamo, uporabljamo najbolj sodobne tehnologije in se skupaj veselimo naših uspehov. Če bi se nam rad pridružil, te vabimo, da si ogledaš naš oglas za študente in iskalce redne zaposlitve.

Pridruži se najboljšim! :)

CREA na dogodku CIO FORUM 2015

10.11.2015 - V konferenčnem centru hotela Perla v Novi gorici bo 19. novembra potekalo letošnje največje srečanje slovenskih direktorjev informatike CIO FORUM 2015. Na posvetovanju bomo strokovnjaki iz podjetja CREA predstavili, da zgolj uvedba e-dokumentov še ne prinaša visoke stopnje ROI in donosnosti tovrstne naložbe. Prikazali bomo, kako za papirne in elektronske dokumente poskrbeti na enem mestu in zakaj je ključna avtomatizacija poslovnih procesov, v katerih ti dokumenti nastopajo. Z različnimi primeri bomo opozorili na nepogrešljive lastnostim upravljanja s poslovnimi procesi in dokumenti v procesno naravnanem sistemu na način BPM.

CREA na konferenci Smartdoc 2015

30.9.2015 - V prostorih ljubljanskega hotela Plaza je 22. septembra potekalo posvetovanje Smartdoc 2015 - Pametno, mobilno, oblačno in varno upravljanje dokumentov. Na posvetovanju smo strokovnjaki podjetja CREA skozi prikaz uporabe rešitve CREA ProcesnaPisarna predstavili prednosti uvajanja načel pametnega podjetja, ki temelji na procesnem obvladovanju poslovnih dokumentov in samega poslovanja podjetja.


CREA na konferenci ZAUH 2015

20.5.2015 - Strokovnjaki iz podjetja CREA so aktivno sodelovali na konferenci ZAUH 2015, ki je bila tudi letos namenjena obravnavi zajema, arhiviranja, upravljanja in hrambe podatkov. Na dogodku je CREA v polni dvorani uspešno predstavila, da zgolj uvedba e-računa še ne prinaša želenih poslovnih učinkov in konkretnih rezultatov. Predstavili so družino rešitev CREA ProcesnaPisarna, ki ne omogoča samo izmenjavo e-računov. Zagotavlja predvsem učinkovito podporo tako procesu likvidacije računov kot tudi drugim poslovnim procesom, poskrbi pa tudi za hrambo in nenehno dostopnost vseh dokumentov in drugih informacij, ki v teh poslovnih procesih nastopajo.

BPM: edini pravi odgovor na izzive zahtevnega poslovnega okolja

20.11.2014 - Vodenje organizacij in sprejemanje poslovnih odločitev še nikoli doslej ni bilo tako zahtevno kot danes. A pravi odgovori obstajajo: že danes delujejo v praksi in v slovenskih podjetjih. Predstavili so jih ugledni domači in tuji strokovnjaki na poslovni konferenci BPM SLOVENIJA, za urejeno in učinkovito poslovanje, ki je v organizaciji podjetja CREA potekala 11. novembra v konferenčnem centru hotela Plaza v Ljubljani.

CREA ProcesnaPisarna ima prenovljeno spletno stran

10.11.2015 - Družina rešitev CREA ProcesnaPisarna, ki omogoča upravljanje z dokumenti in procesi na enem mestu, ima prenovljeno spletno stran. Prenovljena stran še vedno obravnava najbolj aktualne teme na področju upravljanja poslovnih procesov (BPM) in elektronskega poslovanja.