CREA širi svojo razvojno ekipo

3.1.2017 - CREA je uspešno, ugledno in inovativno podjetje, v katerem prevzemamo vse več novih, zanimivih in zahtevnih projektov na področju informacijskih tehnologij in poslovnih procesov. Zaposleni v svojem delu resnično uživamo, uporabljamo najbolj sodobne tehnologije in se skupaj veselimo naših uspehov. Če bi se nam rad pridružil, te vabimo, da si ogledaš naš oglas za študente in iskalce redne zaposlitve.

Pridruži se najboljšim! :)

CREA na dogodku CIO FORUM 2016

2.12.2016 - V konferenčnem centru hotela Perla v Novi gorici je 1. decembra potekalo letošnje največje srečanje slovenskih direktorjev informatike CIO FORUM 2016. Na posvetovanju so strokovnjaki iz podjetja CREA predstavili, da se za digitalno preobrazbo lahko skriva zgolj še ena vroča zgodba oziroma modna tehnologija, ki podjetju ne prinaša visoke dodatne vrednosti in povečanja donosnosti. Prikazali so, zakaj je samo digitalna preobrazba poslovnih procesov (BPM) tisti pristop, ki lahko učinkovito poveže ljudi, zaledne sisteme in dokumente na način, ki bistveno poveča konkurenčnost podjetja. Na praktičnih primerih so opozorili na nepogrešljive lastnostim upravljanja s poslovnimi procesi (BPM) in dokumenti v procesno naravnanem sistemu.

CREA pomaga otrokom v stiski

24.12.2016 - V podjetju CREA smo se tudi ob zaključku letošnjega leta spomnili na tiste, ki so pomoči najbolj potrebni. Z donacijo smo ponovno pomagali Ustanovi za pomoč otroku z rakom in krvnimi boleznimi in humanitarni organizaciji Rdeči noski. Gre za humanitarni organizaciji, ki že vrsto let uspešno zbirata sredstva za pomoč otrokom in mladostnikom, obolelim za rakom in drugimi boleznimi. Otrokom zdravniki klovni v bolnišnični vsakdan prinašajo življenjsko energijo in pogum, s tem pa pozitivno vplivajo na bolnišnično atmosfero ter otrokovo okrevanje in bivanje v bolnišnici.


CREA ProcesnaPisarna ima prenovljeno spletno stran

1.7.2016 - Družina rešitev CREA ProcesnaPisarna, ki omogoča upravljanje z dokumenti in procesi na enem mestu, ima prenovljeno spletno stran. Prenovljena stran še vedno obravnava najbolj aktualne teme na področju upravljanja poslovnih procesov (BPM) in elektronskega poslovanja.

CREA na konferenci ZAUH 2016

12.5.2016 - Strokovnjaki iz podjetja CREA so aktivno sodelovali na konferenci ZAUH 2016, ki je bila tudi letos namenjena obravnavi zajema, arhiviranja, upravljanja in hrambe podatkov. Na dogodku so v polni dvorani uspešno predstavili, da zgolj uvedba dokumentnega sistema še ne prinaša želenih poslovnih učinkov in konkretnih rezultatov. Predstavili so družino rešitev CREA ProcesnaPisarna, ki organizaciji ne omogoča samo urejanja zadev in dokumentov. Zagotavlja predvsem učinkovito avtomatizacijo poslovnim procesom, obenem pa poskrbi tudi za hrambo in nenehno dostopnost vseh dokumentov in drugih informacij, ki v poslovnih procesih nastopajo.

BPM: edini pravi odgovor na izzive zahtevnega poslovnega okolja

1.12.2014 - Vodenje organizacij in sprejemanje poslovnih odločitev še nikoli doslej ni bilo tako zahtevno kot danes. A pravi odgovori obstajajo: že danes delujejo v praksi in v slovenskih podjetjih. Predstavili so jih ugledni domači in tuji strokovnjaki na poslovni konferenci BPM SLOVENIJA, za urejeno in učinkovito poslovanje, ki je v organizaciji podjetja CREA potekala 11. novembra v konferenčnem centru hotela Plaza v Ljubljani.