BPM: edini pravi odgovor na izzive zahtevnega poslovnega okolja

10.10.2014 - Vodenje organizacij in sprejemanje poslovnih odločitev še nikoli doslej ni bilo tako zahtevno kot danes. A pravi odgovori obstajajo: že danes delujejo v praksi in v slovenskih podjetjih. Predstavili jih bodo ugledni domači in tuji strokovnjaki na poslovni konferenci BPM SLOVENIJA, za urejeno in učinkovito poslovanje, ki bo v organizaciji podjetja CREA potekala 11. novembra v konferenčnem centru hotela Plaza v Ljubljani.

CREA na konferenci Smartdoc 2014

25.9.2014 - V prostorih ljubljanskega hotela Plaza je 24. septembra potekalo posvetovanje Smartdoc 2014 - Pametno, mobilno, oblačno in varno upravljanje dokumentov s poudarkom na vprašanjih dolgoročne hrambe digitalnega dokumentarnega gradiva. Na posvetovanju smo strokovnjaki podjetja CREA skozi prikaz uporabe rešitve CREA ProcesnaPisarna predstavili prednosti procesnega obvladovanja dokumentov in samega poslovanja podjetja.

CREA širi svojo razvojno ekipo

1.7.2014 - CREA je uspešno, ugledno in inovativno podjetje, v katerem se osredotočamo na zanimive, zahtevne projekte na področju informacijskih tehnologij in poslovnih procesov. Zaposleni v svojem delu resnično uživamo in se skupaj veselimo naših uspehov. Če bi se nam rad pridružil, te vabimo, da si ogledaš naš oglas za študente in iskalce redne zaposlitve.

CREA na konferenci ZAUH 2014

16.5.2014 - Strokovnjaki iz podjetja CREA so aktivno sodelovali na konferenci ZAUH 2014, ki je bila tudi letos namenjena obravnavi zajema, arhiviranja, upravljanja in hrambe podatkov. Na dogodku je CREA v nabito polni dvorani uspešno predstavila družino rešitev CREA ProcesnaPisarna, ki zagotavlja učinkovito podporo tako poslovnim procesom, kot dokumentom v različnih podjetjih in drugih organizacijah.

CREA ProcesnaPisarna ima novo spletno stran in blog

10.10.2014 - Družina rešitev CREA ProcesnaPisarna, ki omogoča upravljanje z dokumenti in procesi na enem mestu, ima novo spletno stran. Stran vsebuje tudi spletni dnevnik (blog), na katerem objavljamo najbolj aktualne teme na področju upravljanja poslovnih procesov (BPM) in elektronskega poslovanja.

Predstavitev podjetja CREA ponovno proglašena za najboljšo

1.6.2013 - Predstavitev družine rešitev CREA ProcesnaPisarna je bila na aprilskem FrodX-ovem seminarju o obvladovanju dokumentov po glasovanju udeležencev seminarja ponovno proglašena za najboljšo. Udeležence seminarja je najbolj prepričala praktična demonstracija, v kateri smo nazorno prikazali, kako poskrbeti poslovne dokumente in poslovne procese na enem mestu in zakaj je potrebno podporne poslovne procese avtomatizirati v PROCESNEM sistemu in ne npr. z dokumentnim sistemom, sistemom CRM, ERP ali ECM. Z različnimi primeri smo opozorili na nepogrešljive lastnostim upravljanja s procesi in dokumenti v procesno naravnanim sistemu na način BPM.