Pridružite se nam in si zagotovite kariero!
 

CREA je rastoče podjetje, s katerim želijo naročniki dolgoročno sodelovati. Zaradi zanimivih projektov zaposleni v svojem delu resnično uživamo. V inovativnem in dinamičnem okolju se skupaj veselimo uspehov in izkoriščamo možnosti strokovnega in osebnega razvoja. Širina delovanja podjetja omogoča izkoriščanje potencialov vsakega od nas.

Trenutno vabimo

1) več sodelavk in sodelavcev za razvoj programskih rešitev v okolju .NET.

Opis dela
Snovanje in razvoj sodobnih programskih rešitev na področju varnega elektronskega poslovanja in upravljanja poslovnih procesov (BPM) v okolju .NET.

Potrebna in želena znanja ter izkušnje
Pomembnejši od trenutnega tehničnega znanja so veselje in želja po načrtovanju in razvijanju programskih rešitev, sposobnost učenja ter čut za skupinsko delo. Prednost imajo kandidati, ki so vešči načrtovanja in programiranja uporabniških aplikacij in objektno usmerjenega razvoja ter že poznajo:

  • razvojna orodja .NET,
  • razvoj spletnih rešitev (ASP.NET, XML, jQuery, MVC, AJAX, SignalR, HTML, JScript, CSS, ActiveX),
  • izvedbo poslovnih procesov in delovnih tokov (IBM BPM, Oracle BPMS, Ultimus),
  • načrtovanje in izvedbo podatkovnih zbirk (SQL Server, Oracle ipd.),
  • razvojne izdelke Microsoft (MOSS, SQL Server Reporting Services ipd.) in
  • varovalne mehanizme (digitalna potrdila, elektronski podpis, šifriranje, pametne kartice).

Informacije in prijava
V primeru, da iščete izzive na novih tehnoloških področjih, želite sodelovati z uglednimi naročniki in s sodelavci stremeti k doseganju kakovostnih rezultatov, potem izkoristite priložnost in se nam predstavite.

Za več informacij nas lahko tudi pokličete, z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. Prijavo s kratkim življenjepisom in opisom dosedanjih izkušenj pošljite na .